<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1932152440385159&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
SE WEBINARET NÅ:

Hvordan sikre at digitaliseringen gir langsiktig verdi

Dette webinaret vil ta deg gjennom hvordan du kan sikre langsiktig verdi. Du vil få høre Jan Sollid Storehaug - Tenk Digitalt og Lars Rinnan - Amesto NextBridge snakke om digitalisering, bruken av teknologi og hva som kreves for å sikre et kontinuerlig konkurransefortrinn.

Dette er det tredje og siste webinaret i serien som handler om digitalisering i produksjonen og hvordan din bedrift kan komme i gang med digitalisering på den mest optimale måten.

En teknologibølge skyller inn over norsk industri 
Nye teknologier og digitale løsninger, som «tingenes internett» (IoT), kunstig intelligens (AI), maskinlæring og robotikk, vokser frem og er i ferd med å utløse en ny industriell revolusjon, en revolusjon som vil generere en rekke nye muligheter og gevinster for norsk industri. Det komplekse vil bli enkelt, det farlige vil bli trygt og det fysiske vil bli digitalt. Ikke minst vil forretningsmodeller transformeres og åpne nye muligheter for verdiskapning. Men for å komme dit, må norske produksjonsbedrifter overskride flere utfordringer og hindringer og holde fokuset på det som er essensen i digitalisering – hva det er, hvorfor det er viktig og hvordan man gjennomgår en vellykket digital transformasjon.

 

Foredragsholder

Tom-Roger Small

Tom-Roger Stensberg er Head of Digitalization i Triple-S. Han har bred erfaring fra både salg og ledelse i ulike bransjer, både som leverandør og sluttbruker, og har tidligere jobbet i Triple-S med salg av automatiseringsløsninger, og forretningsutvikling innen Industriell IT. De siste årene har han jobbet innen olje- og gassbransjen med salg og ledelse for ettermarkedet av sikkerhetskritiske systemer. Tom-Roger er glødende opptatt av å hjelpe norske bedrifter med å øke sin konkurransekraft gjennom automatisering og digitalisering.

FÅ TILGANG TIL WEBINARET