Webinar: IoT Edge og Crosser

Alle bedrifter som ønsker å jobbe med digitalisering og Industri 4.0 har behov for én ting – data! Enten utstyret er spredt geografisk eller befinner seg innenfor en eller flere fabrikkers fire vegger.

Data er selve fundamentet for innsikt, som igjen er grunnlaget for forbedringer, kostnadsreduksjoner og nye inntektsstrømmer. I alt dette hører vi om begreper som IoT og Edge-teknologi. Hvordan kan disse teknologiene hjelpe deg på veien?

I webinaret får du vite mer om:

  • Hvem er Triple-S og Crosser?
  • Hva er IoT Edge?
  • Hvilke bruksområder har IoT Edge?
  • Om Crosser IoT Edge plattform
  • Kundeeksempler: Bruk av Maskinlæring on-the-edge for prediktivt vedlikehold
  • Hvordan komme i gang

Webinaret holdes delvis på engelsk. 

Hvem passer webinaret for?

For alle bedrifter som har behov for data, enten utstyret er spredt geografisk eller befinner seg på produksjonsgulvet. Alle som jobber med digitalisering og Industri 4.0, eller ønsker å komme i gang med sitt digitaliseringsarbeid.

Foredragsholdere

Tom-Roger Stensberg er Head of Digitalization i Triple-S. Han har bred erfaring fra salg og ledelse i ulike bransjer. Tom-Roger er glødende opptatt av å hjelpe norske bedrifter øke sin konkurransekraft gjennom automatisering og digitalisering.

Andrea Magnago er Director International Sales/Partners i Crosser. Han har en bred internasjonal bakgrunn og over 20 års erfaring innen IT-bransjen. Han hjelper Crossers kunder med deres digitaliserings- og Industri 4.0-reiser, ved å gi gode råd og sørge for tett oppfølgning og respons fra Crosser-teamet.